Eurorail!

 

Geachte heer, mevrouw,

Een groen geluidsscherm met zonnepanelen is dubbel zo duurzaam! Geluidswering én energieopwekking gecombineerd in één constructie.

Milieuvriendelijk 
Groenschermen met hun plantenbegroeiing zijn een verantwoorde, milieuvriendelijke investering die past bij een duurzaam inkoopbeleid. Ze zorgen voor luchtzuivering en CO2-reductie, bevorderen microleven en harmoniëren met de natuurlijke en bebouwde omgeving.

Slank en duurzaam
Een groenscherm met geïntegreerde zonnepanelen is een volgende stap op de trap van duurzaam bouwen. Eurorail levert deze groenschermen onder de naam Alufera-Volta. Geen zware constructies die veel ruimte en moeilijke montage vergen, maar slanke schermen en eenvoudig te plaatsen.

Geluidswerend en stabiel
Het groenscherm met geïntegreerde zonnepanelen bestaat uit een constructie van stalen kolommen met tussenliggende elementen. De groenschermelementen bestaan uit een aluminium frame met verzinkte staalmatten. In het frame wordt hoogwaardig isolatiemateriaal ingeklemd en beschermd met een UV-bestendig kunststof gaasnet. De elementen zijn voorzien van een veer- en groefverbinding die geluidslekken voorkomen en de stabiliteit verhogen. Elk element (4 x 1,10 m.) biedt ruimte voor 2 PV-panelen, die eenvoudig met stekkerbare kabels worden aangesloten.

Modulaire opbouw
De constructie biedt een zeer grote keuzevrijheid. De opdrachtgever beslist zelf hoe hij de begroeibare groenschermen en de PV-elementen combineert. Enkelzijdig, dubbelzijdig, verticaal, horizontaal of bijvoorbeeld een rij zonnepanelen boven de begroeiing om de kans op vuil, schade of graffiti te beperken.

Lucratieve investering
De prijzen van zonnepanelen dalen en de rendementen stijgen. De energieopbrengst kan per element oplopen tot 800 kWh per jaar en is terug te leveren aan het net. Zo verdien je de investering deels terug. 

Wilt u meer informatie over deze groenschermen met geïntegreerde zonnepanelen, kijk dan op onze website www.eurorail.nl of neem contact met ons op via tel. 038-4773340 of per e-mail: info@eurorail.nl.

Bezoek ook onze website en/of onze webshop


 
   Deze nieuwsbrief wordt uitgegeven door Eurorail BV. U kunt zich hier afmelden voor deze service.