Eurorail!

 

Geachte heer, mevrouw,

Na vele vragen uit de markt, heeft Eurorail nu ook een geteste houten geleiderail óp kunstwerk met N2 niveau.

De houten geleiderail op kunstwerk werd al wel geleverd en gemonteerd, echter had deze voor sommige situaties een te hoge prestatieklasse dan benodigd, namelijk H2 niveau. Vele constructies in aardebanen met N2 niveau moesten dan worden aangesloten op een zwaardere geleiderail op kunstwerk.

Nu, met deze nieuwe houten geleiderail met prestatieklasse N2, kunnen meerdere kunstwerken in gebiedsontsluitingswegen of erftoegangswegen worden voorzien van een eenvoudiger en smalle houten geleiderail.
De constructie heeft een geïntegreerde leuningregel, net als bij de H2 constructies en heeft op deze wijze een dubbele functie. Een aansluiting op geleiderail in aardebaan is ook eenvoudig te realiseren.

De houten geleiderail N2-01 kw heeft een stijlafstand van 3 m.. De stalen delen bestaan uit Cor-Ten staal en de houten delen uit geïmpregneerd vuren, voorzien van een tweelaags waterafstotende beits. Ook kunnen de houten delen worden uitgevoerd met Lariks hout. Lariks behoeft niet te worden geïmpregneerd en is één van de meest duurzame houtsoorten van Europa.

Houten geleiderail N2-01 kw:
Prestatieklasse N2
Werkende breedte W4
Dynamische uitbuiging 0.9 m.
ASI A

Wilt u meer weten over deze houten geleiderail, neemt u dan contact met ons op via tel. 038-4773340 of per e-mail: info@eurorail.nl

Bezoek ook onze website en/of onze webshop.


 
   Deze nieuwsbrief wordt uitgegeven door Eurorail BV. U kunt zich hier afmelden voor deze service.