Eurorail!

 

Geachte heer / mevrouw,

Met deze nieuwsbrief willen wij de Ecowand-Soundkiller en de stalen duiker weer onder de aandacht brengen.

De Soundkiller “Speciaal Extensief” wordt rechtstreeks op de niet inklinkende ondergrond geplaatst. Dit is een groot voordeel wanneer bijvoorbeeld kabels en leidingen het niet toelaten dat er een funderingspaal de grond in moet.

Is er voor deze bouwmethode onvoldoende ruimte, dan is de Soundkiller “intensief” een uitstekend alternatief om ook een duurzaam en groen geluidsscherm te creëren.

Nadat de schermen zijn geplaatst, worden aan beide zijden klimplanten gepoot. Na 1 a 2 groeiseizoenen staat er dan een prachtig groen geluidsscherm.  Zo dragen deze schermen bij aan de reductie van CO2-uitstoot.

De Soundkiller is opgebouwd uit een verzinkte constructie h.o.h. 250 cm, welke gekoppeld worden met eveneens verzinkte liggers waar een stalen net aan wordt bevestigd. Hier komt een kunststof net achter die de vulling op zijn plaats houdt. Ook kan men ervoor kiezen om zonnepanelen in het scherm op te nemen.

 

De Stalen Duiker

Ter verbetering van de natte of droge infrastructuur, levert en monteert Eurorail BV diverse soorten stalen onderdoorgangen. Onder andere als fietstunnel, verkeerstunnel, wildwissel, silo of als duiker. Alles geheel afgestemd op de specifieke wensen en situaties.

Met de ruime kennis en ervaring is Eurorail BV samen met zijn fabrikant de specialist op het gebied van stalen onderdoorgangen met een grote diversiteit aan profielen. Door de nauwe samenwerking met opdrachtgever en de eigen technische ontwerpafdeling is het resultaat een hoogwaardig eindproduct dat voldoet aan de eisen van deze tijd.

 

Wilt u meer informatie over deze producten, kijk dan op onze website www.eurorail.nl of neem contact met ons op via tel. 038-4773340 of per e-mail: info@eurorail.nl.

Bezoek ook onze website en/of onze webshop.


 
   Deze nieuwsbrief wordt uitgegeven door Eurorail BV. U kunt zich hier afmelden voor deze service.