Eurorail!

 

Geachte heer, mevrouw,

Met deze nieuwsbrief willen wij graag het transparant absorberend geluidsscherm “Clearwall” onder de aandacht brengen.

Absorberend transparant geluidsscherm

Geluidshinder was nog nooit zo innovatief als met de absorberende transparante geluidsschermen, ook wel ‘Clearwall’ schermen genoemd. In de geluidsabsorberende schermen worden transparante delen toegepast waardoor het, naast de hoge absorptiewaarde, een fraaie toepassing is. Waar transparante schermen normaal gesproken geluid reflecteren, wordt het in deze vorm geabsorbeerd; een uniek scherm dus.

We bieden twee varianten:

In de eerste variant worden de transparante panelen gemonteerd in een raamwerk van geperforeerd aluminium voorzien van hoog absorberende minerale wol. We plaatsen deze schermen met name langs autowegen en spoorbanen. Ze zijn uitstekend te combineren met eventuele bestaande geluidswering.

In de tweede variant wordt, door de toevoeging van geluidsabsorberende lamellen naast de geluidsabsorberende functie, de anti-verblindende functie toegevoegd. We plaatsen deze schermen voornamelijk in woongebieden. De elementen kunnen worden gecombineerd met bijvoorbeeld aluminium- en groenschermen.

Wilt u meer informatie over deze producten, kijk dan op onze website www.eurorail.nl of neem contact met ons op via tel. 038-4773340 of per e-mail: info@eurorail.nl.

Bezoek ook onze website en/of onze webshop.


 
   Deze nieuwsbrief wordt uitgegeven door Eurorail BV. U kunt zich hier afmelden voor deze service.