Eurorail!

 

Geachte heer, mevrouw,

Eurorail groeit!
Eurorail B.V. is al een tijd actief in België. Door de groeiende vraag naar oplossingen op het gebied van verkeersveiligheid en verkeerslawaai aldaar, is het verkoopteam sinds 1 mei 2021 uitgebreid met Ronald Vantricht.

25 jaar ervaring in de bouw
Als rasechte Antwerpenaar heeft Ronald al meer dan 25 jaar bouwgerelateerde verkoopervaring. Zo heeft hij zijn bijdrage mogen leveren aan diverse mooie projecten in de utiliteitsbouw en infra in België.

People Person
Ronald studeerde Menswetenschappen en deed daarna Communicatie bij Nieuwen Bosch Humaniora. Hij typeert zichzelf als een echte ‘people person’. Hij zegt daarover: “Contact met mensen leggen en onderhouden, een sterke bijdrage leveren aan hun vraagstukken, dat is echt mijn ding.”

Advies verkeersveiligheid en verkeerslawaai
Ronald is verantwoordelijk voor het onderhouden en uitbouwen van het bestaande Belgische relatienetwerk. Hij legt uit: “Ik biedt oplossingen voor het vergroten van verkeersveiligheid, zowel op bedrijfsterreinen als op de weg. Ook adviseer ik mijn relaties bij vraagstukken over verkeerslawaai. Er is binnen Eurorail meer dan 40 jaar ervaring, dus er is altijd een oplossing voor elk vraagstuk.” Kan iets echt niet? Dan zal hij dat eerlijk zeggen. Zijn motto is “What can I do 4 you?”

Meer informatie
Wil u graag kennismaken met Ronald Vantricht, neem dan contact met hem op via r.vantricht@eurorailbelgium.be, via telefoon op +32 495 86 28 49 of via LinkedIn.

Bezoek ook onze website en/of onze webshop.


 
   Deze nieuwsbrief wordt uitgegeven door Eurorail BV. U kunt zich hier afmelden voor deze service.